Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Op maandag 11 december zal er weer een meditatief concert plaatsvinden in onze kerk. Het is een avond van gebed, meditatie en klassieke muziek. Begin is om 20.00 uur en de toegang is gratis. De avond wordt afgesloten met een borrel in het Leerhuis. Flyers liggen achterin de kerk.
- Woensdagavond 13 december zal de tweede Lectio Divina avond zijn. We zullen in kleine groepjes het evangelie lezen van de komende zondag. Een manier om bewust de Advent te beleven. Om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Vrijdag 15 december vieren we het Kerstfeest voor ouderen. We beginnen om 10.30 uur met een H. Mis, daarna zal er een gezamenlijke lunch zijn in het Leerhuis.
- Vrijdag 15 december is er weer Thomasclub, om 18.45 uur in het Leerhuis.
- Ook op vrijdag 15 december is er een filmavond van RKJ Utrecht. Om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Volgend weekend is er een deurcollecte voor de bloemen voor de Kerstvieringen. Van harte aanbevolen.
- Op tweede kerstdag van 14 uur tot 16 uur wordt er weer een Levende Kerststal georganiseerd. Voor kinderen en families is deze jaarlijkse traditie altijd weer een feest. Achterin de kerk liggen flyers met details over het programma. Iedereen is van harte welkom.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM