Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Na de mis is er koffie drinken in het Leerhuis. Iedereen is van harte welkom.
- De veertigdagentijd is begonnen, dat betekent dat ook de vastenactie van start is gegaan. Het project voor de vastenactie is een opleidingscentrum voor het vak rietdekker in Togo, Afrika. Meer informatie daarover vindt u in de afgelopen Sitio. De offerkist staat achterin de kerk. U kunt natuurlijk ook altijd geld overmaken op ons bankrekeningnummer (die vindt u in de Sitio). Van harte aanbevolen!!!
- De deurcollecte van vorige week voor het Lourdesfonds heeft €355 opgebracht. Hartelijk dank daarvoor.
- Dinsdagavond 20 februari begint het tweede semester van de jaarcursus Filosofie van de Johannesacademie. Het thema is ‘Zijn en doen: de 7 gebieden waarin je kunt groeien tot wie je bent’. Inschrijven kan via de website van de broeders.
- Woensdagavond 21 februari is er weer Lectio Divina, dit zal elke woensdag in de vastentijd plaatsvinden. Een tijd om samen het evangelie van de komende zondag te lezen en hierover te praten. Om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Vrijdagavond 23 februari is er ook weer Thomasclub. Dit begint om 18.45 uur in het Leerhuis.
- Ook zal er in de vastentijd elke vrijdag de kruisweg gebeden worden na de H. Mis van 19.00 uur. Er is in de veertigdagentijd geen “Heilig Uur”.
- Dinsdagavond 27 februari begint het tweede semester van de jaarcursus Theologie van de Johannesacademie. Het thema is ‘De Goddelijke deugden: Nu echter blijven geloof, hoop en liefde, deze drie’. Inschrijven kan via de website van de broeders.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM