Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Na de Mis is er koffie drinken in het Leerhuis. Iedereen is van harte welkom.
- Nu de vastentijd voorbij is en er dus ook niet meer op vrijdag de kruisweg is, is er weer het wekelijkse heilig uur van aanbidding, aansluitend aan de H. Mis van 19.00 uur.
- Vrijdagavond 20 april is de 2e avond van de cursus ‘Geheimen: verstikkend of opbouwend?’. De cursus wordt gegeven door br. Marie Thomas en begint om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Zaterdag 21 april is er géén mannenontbijt. Er zal nog een nieuwe datum gepland worden.
- Zaterdag 21 april is ook de jaarlijkse vrijwilligersdag. Als u zich nog wilt aanmelden, doet u dit dan zo snel mogelijk bij het secretariaat.
- Zondag 22 april is er na de mis van 10.00 uur weer koffie drinken voor jonge gezinnen met aansluitend kindercatechese en parallel programma voor de ouders. Dhr. Laurens Peeters, directeur van de bisisschool Misha de Vries, zal komen spreken. Boekjes over deze school liggen achter in de kerk.
- Maandag 23 april is de laatste Joodse Leerhuisavond. Het thema is ‘Hooglied’ en de lezing begint om 20.00 uur.
- Vooraankondiging: de Maria maand komt er weer aan. Dit jaar is er een nieuw initiatief om, te beginnen op 22 april, dus vanaf volgende week, elke zondag in mei vóór de mis van 10.00 uur samen de rozenkrans te bidden. De rozenkrans start dan om 9.30 uur. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden.
Natuurlijk zal er ook weer elke zondagavond Maria lof zijn om 17.00 uur.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM