Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)

Welkom bij de Gerardus Majella parochie

In de Heilige Gerardus Majella parochie staat Jezus centraal. Daarom vieren we dagelijks Heilige Mis. Wij willen leven als een gemeenschap van kinderen van God, verenigd door de Heilige Geest, een familie binnen de grote familie van de wereldkerk. Ze is vernoemd naar een Italiaanse kloosterling die in de achttiende eeuw leefde.

De broeders van Sint Jan en de hele parochiegemeenschap heten u van harte welkom!

zaterdag 17 maart 2018 00:00

Vrijdagavond 23 maart is er weer een filmavond.

De film ‘I confess’ van regisseur Alfred Hitchcock zal gekeken worden als inleiding op de cursus die in april van start gaat over ‘Geheimen, verstikkend of opbouwend?’. De avond begint om 20.00 uur in het Leerhuis.

zondag 11 maart 2018 00:00

Zaterdag 24 maart is de jaarlijkse voorjaarsmarkt, van 10 tot 16 uur in het leerhuis.
Er worden verschillende eigengemaakte producten verkocht. De opbrengst is bestemd voor de vastenactie

De vastenactie steunt een opleidingsproject voor het vak van riet-dakdekker in het noorden van Togo. Dit is een onderdeel van een ontsluitingsproject Lumen Valley, dat geleid wordt door de Broeders van St. Jan. Het is gericht op het scheppen van werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden.
Voor meer informatie, Klik hier.

zaterdag 03 maart 2018 00:00

Zondag 8 april gaat de Marriage Course weer van start. Het is bedoeld voor ieder stel op zoek naar groei in hun relatie. De MC volg je met zijn tweeën. Tijdens zeven gezellige en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden. Met praktische voorbeelden en tools denk je samen na over jullie relatie. Voor meer informatie klik hier.

zaterdag 03 maart 2018 00:00

4103 de Goede Herder

Op iedere "gezinskoffiezondag" (meestal de vierde zondag van de maand) is er aansluitend aan de koffie (van 12 - 13 uur) een inleiding voor de ouders en voor de kinderen catechese in 3 leeftijdsgroepen: groep 1-3, groep 4-6, groep 6-8.
Voor de jongere kinderen gaan we werken met materiaal van de Goede Herder Catechese, de oudere kinderen gaan met br. Robin Marie op stap.
Bij de "Goede Herder" methode kunnen kinderen zelf actief en contemplatief bezig gaan met prachtig materiaal rond bijbelverhalen en liturgie. Wij bieden het dit jaar als pilot aan en zouden jullie allemaal willen zeggen: Kom en zie! Kom eens kijken of dit iets voor jouw kind is!
Voor meer informatie over Goede Herder Catechese klik hier.

Data in het voorjaar: 22 april, 27 mei, 24 juni

vrijdag 16 februari 2018 00:00

Ook dit jaar zal in de Paaswake weer een projectkoor zingen.
Iedereen van binnen of buiten de parochie met een beetje koorervaring is welkom.
We gaan de Wereld Jongeren Dagen Mis uit Polen 2016 instuderen.
Dus vooral ook de jongeren (- Passion, - Young Professionals, - KSU) worden uitgenodigd.
Klik hier voor meer informatie.

woensdag 14 februari 2018 00:00

Kardinaal Eijk heeft een Vastenboodschap gepubliceerd ten behoeve van de Veertigdagentijd, getiteld ‘Met Christus op weg naar Pasen’. Hierin staat hij stil bij Christus als weg. “Christus die over zichzelf zegt: ‘Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader tenzij door Mij’ (Joh. 14,6),”.
Lees hier de brief

vrijdag 02 februari 2018 00:00

Een nieuwe editie van ons parochieblad is uit en is gewijd aan het probleem van het kwaad. Naast de verschillende vaste rubrieken is er ook aandacht voor de kerkbalans.
U leest hem hier.

U bevindt zich hier: Home H. Gerardus Majella parochie
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM