Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)

Welkom bij de Gerardus Majella parochie

In de Heilige Gerardus Majella parochie staat Jezus centraal. Daarom vieren we dagelijks Heilige Mis. Wij willen leven als een gemeenschap van kinderen van God, verenigd door de Heilige Geest, een familie binnen de grote familie van de wereldkerk. Ze is vernoemd naar een Italiaanse kloosterling die in de achttiende eeuw leefde.

De broeders van Sint Jan en de hele parochiegemeenschap heten u van harte welkom!

Geschreven door  Erik Veldkamp
in Utrecht
Hits 111

Opbrengst Vastenactie

De opbrengst van de Vastenactie was het mooie bedrag van € 7000,00 voor het project Lumen Valley in Togo o.l.v. pater Etienne Boudet, broeder van Sint Jan. Met behulp van onze bijdrage kunnen jongeren het rietdekkersvak leren. De leerkrachten komen als vrijwilligers uit Bretagne. Heel hartelijk dank hiervoor aan alle donateurs.
Mocht u belangstelling hebben voor dit bijzondere project, kunt u de volgende website bekijken: http://lumenvalley.org/nederlands/.
Wilt u dit project ook in de toekomst steunen, dan kunt u uw bedrag overmaken naar: Missie en Ontwikkeling NL 93 INGB 0003 767 475  o.v..v. Lumen Valley.

U bevindt zich hier: Home H. Gerardus Majella parochie Opbrengst Vastenactie
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM