EEN PLAATS VOOR JONG EN OUD OM TE LEREN

Het Thomas a Kempis Leerhuis biedt ruimte en gastvrijheid voor jong en oud om elkaar te ontmoeten en daarbij het christelijk geloof te verdiepen, geïnspireerd door de rijke wijsheid die de Rooms Katholieke Kerk gedurende meer dan tweeduizend jaar heeft verzameld en op een levendige manier doorgeeft.

Meer dan alleen een plek voor onze parochie om haar gemeenschap op te bouwen en diaconale belangen, fungeert het Leerhuis als een gastvrije locatie die ook beschikbaar staat voor verhuur aan externe groepen. We verwelkomen met plezier groepen en organisaties die evenementen organiseren die aansluiten bij de missie van ons huis.

Ontdek bij het Thomas a Kempis Leerhuis een ruimte waar leren, geloof en gemeenschap samenkomen. Een huis dat ruimte wil bieden om een brug te slaan tussen jong en oud en samen te groeien in begrip en verbondenheid.

INFORMATIEBLAD VERHUUR

Alle belangrijke informatie over het verhuren van het huis en wat u nog meer moet weten, hebben we samengevat op een informatieblad dat u hier kunt downloaden.

STUUR MIJ EEN E-MAILBERICHT

9 + 8 =

Door het versturen van uw bericht gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons Privacy verklaring.

BEHEERDER VAN HET LEERHUIS

Carla Stam

Carla Stam