Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

St. Jacobusparochie

Sint Jacobusparochie

In het hart van de stad vormen wij een katholieke parochie. Wij mogen Jezus Christus ontmoeten door de sacramenten, vooral in de Eucharistie. Hij brengt ons als christenen bijeen en zendt ons uit om zijn Boodschap van Liefde in deze wereld bekend te maken. Om dit Evangelie treffen wij elkaar om ons leven te verdiepen en om ons aan anderen dienstbaar te betonen. U bent van harte welkom om onze parochie beter te leren kennen en langs deze weg op de hoogte te blijven van haar bezieling en haar activiteiten!

 

 

 

De Broeders in Den Haag zijn verbonden met de Jacobusparochie aan de Parkstraat. Daar vieren zij regelmatig, doordeweeks en in het weekend, de Eucharistie. U bent van harte welkom om u hierbij aan te sluiten. Op de website van de Jacobusparochie vindt u informatie over de vieringen.

Zie www.stjacobus.nl

U bevindt zich hier: Home Den Haag Gebedsleven St. Jacobusparochie
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Steun ons!

Uw steun

Ook uw steun hebben
wij hard nodig!

Login Sint Jan