Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Onze kerk blijft iedere dag, de gehele dag geopend voor stil gebed en u kunt de Eucharistievieringen van zondagmorgen 10.00 uur, de vieringen van 19.00 uur en de vespers volgen op livestream Facebookpagina.
- Op woensdag 27 mei is de vierde avond van de online cursus (via 'zoom') in het kader van het jaar van de Eucharistie: van 20.00 tot 21.30. We kijken (via ‘zoom’) een korte film: ‘The Greatest Miracle’, over de betekenis van verschillende elementen van de heilige Mis, waarna we aan de hand van een paar vragen met elkaar in gesprek gaan. U kunt nog aansluiten. Op Facebook vindt U de link naar ‘zoom’.
- In de maand mei zal weer vóór de H. Mis van 10.00 uur het rozenhoedje worden gebeden. U kunt meebidden via livestream.
- Ook is er weer iedere zondag in mei om 17.00 uur het Maria-lof.
- Deze zondag 24 mei is er om 13.15 uur weer de cursus katholiek; om 13.15 uur, in de priorij.
- Op Pinksteren en op 2de Pinksterdag; H. Maria, Moeder van de Kerk, zullen de Eucharistievieringen van10.00 uur via livestream worden uitgezonden.
- U heeft het waarschijnlijk al wel gehoord: vanaf 1 juni mogen we met maximaal 30 gelovigen weer de Eucharistievieringen bijwonen. Er wordt deze week een systeem opgezet waarbij u kunt inschrijven voor deelname: houdt u de website van de parochie in de gaten! We zullen ook rekening houden met mensen die geen mogelijkheid hebben om per internet een plekje te reserveren en er zullen meerdere vieringen komen. In de kerk zullen aanwijzingen worden aangebracht op welke plaatsen u kunt gaan zitten en hoe u moet lopen om in ieder geval de 1,5 meter afstand te bewaren. Vanaf 14 juni, op Sacramentsdag, mogen we ook weer de H. Communie ontvangen. Ook daarover zullen nog instructies bekend gemaakt worden, maar we zijn heel dankbaar dat de mogelijkheid weer komt.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM