Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Na de mis is er koffie drinken in het Leerhuis. Iedereen is van harte welkom.
- Zondag 27 januari is er een cantorviering waarin de kloostermis wordt gezongen. Voor deze viering worden parochianen uitgenodigd mee te zingen. Morgen (vandaag) na de mis zal er om 11.30 uur een kleine repetitie zijn bovenin het Leerhuis.
- Vrijdag 25 januari is er weer Thomasclub, om 18.45 uur in het Leerhuis.
- Ook is er op vrijdag 25 januari de Johannes Academie cursus: “Prophets of our time – modern tyrannies and the revolutions against them”. Dit is de tweede van de serie van 3 avonden. Deze worden gegeven door pater Elias. Om 20.00 uur in het leerhuis.
- Zondag 27 januari is er na de mis van 10.00 uur weer koffie drinken voor jonge gezinnen.
- In het weekend van 2 en 3 februari is het groot feest. De broeders zijn namelijk 10 jaar in Utrecht en iedereen is van harte welkom dit met ons te vieren. Zaterdag 2 februari om 11.00 uur de H. Mis van Maria Lichtmis, met Mgr. Hoogenboom als hoofdcelebrant. Daarna de studiedag, waarbij wij de geschriften van Johannes zullen doorgronden met ondersteuning door woord, beeld en muziek. ’s Middags is er een paralelprogramma voor kinderen. Tijdens de vespers om 17.30 uur zal Marjolein Kamer haar oblatuur afleggen. Zondag 3 februari is er een plechtige H. Mis met onze aartsbisschop kardinaal Eijk. Aansluitend is er een feestelijke receptie in het Leerhuis. Meer informatie vindt u achter in de kerk.
- De cursus Catholicisme op de woensdagavonden, zoals vermeld op de kalender, gaat N I E T door.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM