Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Vanmiddag (morgenmiddag) worden Jean-Pierre Rooimans en Bruce-Benjamin Bakker gedoopt. Laten we voor hen bidden.
- Dit weekend is over het hele land de actie “Back to church” of “Kerkproeverij”. Het idee is om mensen die niet of niet meer naar de kerk gaan uit te nodigen. Bezoekers zijn na de Mis van harte welkom in de priorij, waar bij een kopje koffie over onze parochie verteld zal worden.
- Dinsdag om 13 uur zal de uitvaart zijn van dhr. Rinze Aloysius IJtsma.
- Dinsdag om 19 uur is de informatieavond van de “Christian formation course”, de “jaarcursus”. Deze cursus zal dit jaar in het Engels gegeven worden. Leeftijd is max. 45 jaar. Mgr. Liesen (bisschop van Breda), Br. John-Mary-Jesus en br. Ignatius Maria zullen de sprekers zijn. Voor meer info: kijk in de JohannesAcademie-folder.
- Op woensdagavond 19 September begint de Alpha-cursus weer. De duur van deze cursus is 10 avonden. Hier kunt u zich voor opgeven bij Marie Erlings. Informatie op de flyers achter in de kerk of op onze website.
- Op vrijdag 28 september zal er weer een ‘geestelijke lezing’ zijn; om 20.00 uur in het Leerhuis. Het thema van de geestelijke lezingen dit jaar zal zijn: de brieven van Johannes.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM