Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zo 8.15 uur 10.00 uur 12.00 uur
  14.30 uur (Engels) 16.00 uur
(indien alles volgeboekt 19.00 uur)
Ma     19.00 uur
Di     19.00 uur
Wo   9.00 uur 19.00 uur
Do     19.00 uur
Vr   9.00 uur 19.00 uur
Za (vooravond) 19.00 uur

Nieuws | Mededelingen

zaterdag, 20 februari 2021 00:00

Mededelingen 1e Zondag van de Veertigdagentijd (B)

- Achterin de kerk staat weer een boom. We nodigen u uit om de goede voornemens voor de 40-dagentijd op te schrijven en in de boom te hangen. Het is goed om uw voornemens vast te leggen en er bij het zien van de boom weer even aan herinnerd te worden en elkaar te bemoedigen!
- Ook achter in de kerk staan foto’s en gegevens over de vastenactie. Die is dit jaar voor Armenië, voor vluchtelingen die door zuster Arousiag in Gyumri geholpen worden om een nieuw leven op te bouwen Er staat een offerkist voor de vastenactie bij de foto’s en er hangen strookjes met het banknummer van Missie en Ontwikkeling. Van harte aanbevolen!
- Vandaag om 13.15 uur is eer weer de cursus ‘Katholiek’ in het leerhuis.
- Gedurende de 40-dagentijd zal er iedere dag via facebook en YouTube een 3-minuten-video’tje uitgezonden worden om ons te ondersteunen in deze periode van geloofsvernieuwing.
- Ook is er weer iedere vrijdag na de H. Mis van 19.00 uur weer Kruisweg.
- Aanstaande vrijdag 26 februari is er weer een geestelijke lezing over Ap 14: Het Lam en de zijnen. De lezing wordt uitgezonden per YouTube om 20.00 uur. Dit keer wordt de lezing gegeven door broeder John Mary Jesus.
- Iedere zondag is er na de H. Mis van 10.00 uur, tot de H. Mis van 12.00 uur, gelegenheid tot biechten; in de Gerarduskamer.
- Wilt u uw bijdrage overmaken naar de bankrekening van de parochie, deponeren in de offerkist achter in de kerk, de QR code gebruiken of gebruik maken van de pin-paal achter in de kerk.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM