Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur 12.00 uur
Maandag 7.30 uur 19.00 uur
Dinsdag 7.30 uur 19.00 uur
Woensdag 7.30 uur 19.00 uur
Donderdag 7.30 uur 19.00 uur
Vrijdag 7.30 uur 19.00 uur
Zaterdag 7.30 uur 19.00 uur
(vooravond)
Mis 7.30 uur niet altijd; informeer bij secretariaat of broeders
- We zijn blij dat we weer kunnen vieren met zoveel personen als er in de kerk kunnen, rekening houdend met de 1,5 mtr. afstand. U moet zich wel blijven inschrijven voor deelname of, als u zelf geen internet heeft; via het secretariaat.
- De bisschoppen hebben meegedeeld dat zij komende week weer met een bericht over versoepeling zullen komen. Vooral voor de ontvangst van de sacramenten en voor de koorzang. Het zingen van de parochianen blijft verboden.
- Afgelopen vrijdag heeft Jan Schrasser hier in onze parochie het H. doopsel ontvangen. Laten wij voor hem bidden.
- Vanmiddag om 13.15 uur is er weer de cursus katholiek in de priorij.
- Tot september zijn er geen H. Missen meer ’s morgens om 09.00 uur door de week.
Meestal is er wel een H. Mis om 07.30 uur. Degenen die op de hoogte willen zijn wanneer die vroege ochtendmis er niet is, moeten zich even melden bij de broeders of bij het secretariaat, met hun mailadres en telefoonnummer.
- Aanstaande zaterdag 11 juli is er weer een mannenontbijt. U kunt aansluiten om 07.00 bij de lauden of om 07.30 bij de H. Mis.
- Aanstaande zondag zullen 8 communicantjes hun 1ste H. Communie ontvangen. De H. Mis van 10.00 hier in de kerk zal dan gereserveerd zijn voor de communicantjes en hun families. U kunt dan dus niet inschrijven voor deze H. Mis, wel voor de H. Mis buiten. Ook zal er die dag om 08.15 een H. Mis zijn hier in de kerk.
- Wilt u bij het verlaten van de kerk, door de zijpaden naar achter gaan en de tijd nemen zodat u de 1,5 mtr. afstand kunt bewaren en ook buiten de directe omgeving van de uitgang vrijhouden.
- Na deze viering moeten de bovenzijden en de koppen van de gebruikte banken schoongemaakt worden. We vragen weer een paar mensen om daar even bij te willen helpen.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM