Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)

Nieuws | Mededelingen

- U moet zich nog steeds blijven inschrijven voor alle H. Missen. Heel graag uiterlijk op zaterdagmiddag, want daarna moeten de lijsten geprint worden. Klik hier om u in te schrijven. Als u geen internet heeft via het secretariaat tot en met vrijdagmiddag. Bedankt voor de medewerking!!
- Achter in de kerk vindt u wijwater om de door u eerder meegenomen fles weer te vullen.
- Op dinsdag 22 september zal de Alpha-cursus weer starten. Dit jaar zal dat digitaal zijn. Meer info op de website en in de nieuwsbrief.
- Vrijdag 25 september is er weer Thomasclub.
- Op zondag 27 zal weer het jaarlijkse familiefeest van st. Jan gevierd worden. Er zal onder meer een lezing zijn van Mgr. Liesen en er zijn weer de gebruikelijke broodjes hamburger of worstjes en de kinderactiviteiten. Vanwege de door de corona beperkte plaats in de kerk en in en om het leerhuis kunt u dit jaar alleen deelnemen als u ingeschreven bent. Het is heel spijtig, maar vol is echt vol! Alles is aangepast op de 1,5 meter maatregelen. De mogelijkheid voor inschrijving staat op dezelfde website als het inschrijven voor de H. Mis.
- In de maand oktober zal er weer op zondag vóór de H. Mis het rozenhoedje worden gebeden. Dat zal beginnen om 09.25 uur. Ook zal er dan iedere zondag om 17.00 uur weer Maria-lof zijn.
- Er is geen collecte. U kunt uw bijdrage overmaken naar de bankrekening van de parochie, deponeren in de offerkist achter in de kerk, de QR code gebruiken (klik hier) of gebruik maken van de pin-paal achter in de kerk. Dank u wel.
- Deze mededelingen hangen ook achter in het kerkportaal. Daar kunt u ze op uw gemak nog eens nalezen!
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM