Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Na de H. Missen van 10.00 uur en van 12.00 uur zal er een receptie zijn voor br. Robin-Marie in het Jagdish Cultural Centre naast de GAMMA. U bent allen van harte welkom om deze dag met onze broeder te vieren! klik hier voor de route.
- Vrijdag 16 november is er weer Thomasclub, om 18.45 uur in het Leerhuis.
- Vrijdag 16 november is de tweede avond van een serie van 3, van de Johannes Academie met als thema ‘De H. Geest en de menselijke persoon’. De cursus wordt gegeven door br. Sylvester in het Frans, er zal vertaling zijn naar het Nederlands. Om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Zaterdag 17 november is er een colloquium over hooggevoeligheid. Broeders uit onze priorij zullen samenkomen met een aantal leken om samen na te denken over wat hooggevoeligheid is en welke plaats dit heeft in het menselijke en christelijke leven. Van 10.00 uur tot 16.00 uur in het Leerhuis.
- Zondag 18 november is er weer de cursus ‘Katholiek’. Een doorlopende cursus om de katholieke kerk beter te leren kennen. Om 13.15 uur in de priorij.
- Zaterdag 17 november 2018 is er symposium in ’s-Hertogenbosch, met onder andere een lezing van Kardinaal Müller. Flyers liggen achter in de kerk.
- In het weekend van 17 en 18 november is er weer een deurcollecte voor de studentenparochie. De studenten zullen zelf collecteren.
- Op zondag 25 november zal de parochievergadering zijn. Zet u de datum vast in uw agenda? Er zal onder andere gesproken worden over de stand van zaken met de verbouwing, de financiën en pastorale aandachtspunten.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM