Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)
- Na de mis is er koffie drinken in het Leerhuis. Iedereen is van harte welkom.
- De stand van de vastenactie was op 13 maart € 592,75. Meer informatie over de vastenactie vindt u achter in de kerk en in de laatste Sitio.
- Afgelopen week is mevrouw Rini Peek overleden. De uitvaart vindt plaats op maandag 18 maart om 10.15 uur.
- Ook is afgelopen week mevrouw Ini van ’t Schip overleden. Haar uitvaart vindt plaats op dinsdag 19 maart om 11.30 uur. Laten we bidden voor de zielenrust van beide overledenen.
- Elke woensdagavond in de vastentijd is er Lectio Divina. We lezen het evangelie van de komende zondag en denken daar samen over na. Om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Elke vrijdagavond in de vastentijd zal na de H. Mis van 19.00 uur de kruisweg gebeden worden.
- Vrijdag 22 maart is de laatste avond van de cursus van de Johannes Academie met als thema “With the look of a wolf and the heart of a lamb – on recovering the meaning of ‘male’ today”. De cursus wordt in het Engels gegeven door pater Elias, om 20.00 uur in het Leerhuis.
- Zaterdag 23 maart is een studiedag met p. François-Fréderic over het thema: Wat is het onzichtbare? Schrijf u in via de website van de broeders.
- In de Paaswake zal er weer een projectkoor zijn. Heb je een beetje koorervaring, dan ben je van harte welkom om mee te zingen. Aanmelden graag voor 24 maart. Meer info staat op de poster achterin de kerk.
- Op 29 maart zullen Edwin Roest en Liesbeth Meijer elkaar het sacrament van het huwelijk toedienen in de Rooms Katholieke kerk in Bennekom. Laten wij voor het bruidspaar bidden.
- Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart is weer het jaarlijkse “24 uur voor de Heer”, een festival van verzoening. Het festival vindt plaats in de Catharinakathedraal. Het zou fijn zijn als u zich voor een bepaalde tijd opgeeft bij het secretariaat of bij pastor Smits, maar natuurlijk kunt u ook gaan aanbidden zonder dat u zich aangemeld heeft.
- Achter in de kerk liggen weer exemplaren van de vastenbrief van onze kardinaal. U kunt de brief meenemen.
Gepubliceerd in GM
U bevindt zich hier: Home Actueel Mededelingen
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM