Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
  12.00 uur H. Mis
  16.00 uur Latijnse ritus
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur Vooravond

Alpha-cursus

WAT IS ALPHA?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

DATA & TIJDEN

Van harte welkom op de eerste kennismakingsavond van Alpha op maandag 10 mei 2021! De hele Alpha duurt tien dinsdagavonden en een weekend.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op https://alpha-cursus.nl of neem contact op met Paula Zelissen Graas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt je nu aanmelden via het formulier via de link: https://forms.gle/nFJeJ4nHraVdKwYJ7

Bijeenkomst 1: Is er meer?
Maandag 10 Mei 2021 20:00 uur

HOE HET WERKT

WELKOM
20.00 – 20.15
ONTMOETING


Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

KIJK
20.15-20.45
KLEINE FILMS MET GROTE IDEEËN


Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

BESPREEK
20.45-21.30
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN


Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

Kijk voor meer informatie over Alpha op: https://alpha-cursus.nl.

U bevindt zich hier: Home Catechese Alpha cursus
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM