Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)

Utrechtse pastores nodigen uit: “Ga mee op bedevaart naar Lourdes!”

Van 28 april t/m 5 mei 2018 zal voor de derde keer door het aartsbisdom Utrecht een bedevaart naar Lourdes worden ondernomen.
Onder aanvoering van de drie Utrechtse pastoors: pater Ignatius Maria, pastoor Martin Los en pastoor Ton Huitink, nodigen alle pastores van Utrecht u van harte van harte uit om mee te gaan naar Lourdes!

Onder het motto: “Mijn hart zingt voor de Heer” willen wij graag met u, wie u ook bent: parochiaan, geïnteresseerde, zieke, gezonde, jonge, nieuwe of oude Utrechter, samen op reis gaan.
Elkaar leren kennen, Lourdes (opnieuw) leren kennen en samen ons hart open stellen om God te leren kennen door het verhaal van Bernadette, daartoe willen wij u uitnodigen.

Als Utrechtse parochies willen wij gastvrij zijn naar elkaar en nieuwe mensen en ons samen voorbereiden op deze bedevaart.
Dit doen wij o.a. door twee bijeenkomsten te organiseren. Tijdens deze avonden informeren wij u graag concreet over de reis. Alle vragen kunt u ook stellen.
Daarnaast gaan we ook al een beetje samen op reis in het verhaal van Lourdes en in gebed met elkaar, met film en vespers.

Ook als u nog niet weet of u mee wilt of kunt gaan bent u van harte welkom op deze avonden. Neemt u ook vooral iemand mee!

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op maandag 11 december in het pastoraal centrum van de Augustinus kerk, Rozenstraat 1, 3511 BV Utrecht.
Deur open 19.00u aanvang Lourdes film 19.30u met aansluitend eerste concrete beschikbare reisinformatie.

De twee avond is gepland op zondag 21 januari 2018 in de Aloysius kerk, Adriaen van Ostadelaan 4, 3583 AJ Utrecht.
Deze avond willen we beginnen om 18.30u met een Maria vesper met aansluitend informatie over- en inschrijving voor de bedevaart.

U kunt zich voor een of beide bijeenkomsten aanmelden via het parochiesecretariaat van uw parochie.
H.Gerardus Majella parochie: 030-2931474 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Licht van Christus parochie: 030-6774571 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
St. Martinus parochie: 030-2546147 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Gemeenschap Bedevaarten
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM