Vieren
Looft de Heer met tambourijn en citerspel
Leren
... om op zoek te gaan naar de waarheid!
Dienen
Je inzetten voor anderen
Ontmoeten
Echte vrienden maken om samen op weg te gaan
Weekschema Eucharistievieringen
Zondag 10.00 uur Hoogmis
Zondag 12.00 uur H. Mis
Maandag 19.00 uur
Dinsdag 19.00 uur
Woensdag   9.00 uur & 19.00 uur
Donderdag 19.00 uur
Vrijdag   9.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 19.00 uur (Vooravond)

Welkom bij de Gerardus Majella parochie

In de Heilige Gerardus Majella parochie staat Jezus centraal. Daarom vieren we dagelijks Heilige Mis. Wij willen leven als een gemeenschap van kinderen van God, verenigd door de Heilige Geest, een familie binnen de grote familie van de wereldkerk. Ze is vernoemd naar een Italiaanse kloosterling die in de achttiende eeuw leefde.

De broeders van Sint Jan en de hele parochiegemeenschap heten u van harte welkom!

vrijdag 10 april 2020 09:17

20160412 Utrecht KardinaalEijk RamonMangoldHier een link naar de groet van onze aartsbisschop bij het begin van het Paastriduum

vrijdag 10 april 2020 00:00

De H. Mis van Goede vrijdag 10 april wordt uitgezonden op kerkomroep en tevens ook live gestreamd op Facebook. U bent van harte uitgenodigd deze te volgen.


Open hier het katerntje met de teksten voor de Kruisverering.

donderdag 09 april 2020 20:39

6367348185568d3f66c4590a13ea5425In vervolg op de noveen van tot de heiligen bidden we in de parochie vanaf Goede Vrijdag de noveen van de goddelijke barmhartigheid. We bidden speciaal voor alle slachtoffers van het coronavirus. 

Eerste dag

Jezus zegt: Breng vandaag bij mij de hele mensheid, in het bijzonder alle zondaars, en dompel hen in de oceaan van mijn barmhartigheid. Daarmee verminder je mijn bittere droefheid om de verloren zielen. Bidden wij op voorspraak van de "Moeder van Barmhartigheid" om erbarmen voor de hele mensheid, in het bijzonder voor de zondaars. Barmhartige Jezus, u die vol erbarmen en vergeving bent, let niet op onze zonden, maar op het vertrouwen dat wij in uw oneindige goedheid stellen.

Neem ons op in uw medelijdend Hart.

Daar smeken wij U om, omwille van de Liefde, die U met de Vader en de H. Geest verenigt.

Onze Vader

Wees gegroet

Eer aan de Vader

Eeuwige Vader, zie barmhartig neer op de hele mensheid, in het bijzonder op de zondaars.

Wees barmhartig voor ons, omwille van het smartelijk lijden van uw Zoon, onze Heer Jezus Christus, zodat wij allen de almacht van uw barmhartigheid prijzen tot in eeuwigheid. Amen.

Onder uw bescherming nemen wij onze toevlucht, o Heilige Moeder van God. Versmaad onze gebeden niet in onze nood, maar verlos ons altijd van gevaren, o glorierijke en gezegende Maagd, onze vrouwe, onze Middelares, onze Voorspreekster. Verzoen ons met uw Zoon, beveel ons aan uw Zoon aan, plaats ons voor uw Zoon. Amen.

DE ROZENKRANS VAN DE GODDELIJKE BARMHARTIGHEID

dinsdag 07 april 2020 19:24

goedeweek2020 * voor de livestream klik hier

** voor de digitale retraite klik hier

om je in te schrijven voor de Witte donderdag nachtwake klik hier

voor meer informatie en/of om je in te schrijven voor het gebedsinitiatief op Goede vrijdag en Stile zaterdag klik hier

vrijdag 03 april 2020 09:11

HeiligeCoronaVia deze links kunt u de speciale nieuwsbrieven van de parochie in deze periode nalezen.

U kunt zich hier op deze site (links beneden) inschrijven, dan krijgt u de nieuwsbrief per email toegestuurt.

Nieuwsbrief H. Corona-special 1

Nieuwsbrief H. Corona-special 2

Nieuwsbrief H. Corona-special 3

Nieuwsbrief H. Corona-special 4

Nieuwsbrief H. Corona-special 5

maandag 30 maart 2020 16:56

D73CCAC4 15D3 4C1A B4B3 8AF4C7E3318CPaus Franciscus laat zich ook in deze crisis kennen als een groot herder. Hij doet zijn uiterste best en zet alle middelen in om Gods hulp af te smeken en om ons mensen spiritueel zoveel mogelijk te versterken. Opdat wij allen deze crisis goed doorkomen, ja er misschien zelfs sterker uitkomen. Zo zagen we hem de vorige week –enigszins kreupel - naar Santa Maria Maggiore lopen waar hij in een kapel bij de bekende Maria-icoon Salus Populi Romani (‘Heil van het Volk van Rome’) bad. Daarna ging hij naar de kerk van San Marcello al Corso, waar een miraculeus kruisbeeld wordt vereerd. Zie hier voor beelden van deze pelgrimstocht door Rome.  Afgelopen week organiseerde hij voor alle christenen in de wereld, dus ook protestanten en orthodoxen, op woensdag een gezamenlijk bidden van het Onze Vader. En op vrijdagavond

maandag 30 maart 2020 12:43

br. Ignatius Maria Via deze link kunt u de medelingen van pater Ignatius Maria bekijken. U vindt op de Youtube pagina van de parochie ook de preken van de dagelijkse missen.

Pagina 1 van 3
U bevindt zich hier: Home H. Gerardus Majella parochie
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Login GM