Familie van Sint Jan

Een religieuze familie binnen de katholieke Kerk

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Welkom bij de familie van Sint Jan

Christus navolgen, zoals de Heilige Johannes Hem is gevolgd. Gezonden zijn naar degenen die dorst hebben naar waarheid en liefde. Plaatsen van vorming en gemeenschap aanbieden aan degenen die op zoek zijn naar zingeving, in het bijzonder jongeren en gezinnen.


“Het leven is verschenen, wij hebben het gezien,
wij getuigen ervan” (1 Joh 1,2)


Contemplatie – Getuigenis – Gemeenschap

Geschreven door 
in Nieuws
Hits 59693

Vormingsweekend: Liefde moet je leren...

FriendsLiefde is misschien wel het belangrijkste in een mensenleven, we zijn immers geschapen voor de liefde. Als je jong bent kan je nog denken dat liefde vanzelf gaat: verliefdheid voert je mee, daar hoef je toch niets voor te doen? En toch, als je van iemand begint te houden, dan merk je hoe veel je nog moet leren. Dan merk je hoezeer je aan jezelf moet werken om de ander niet op te schepen met je eigen onhebbelijkheden en hem of haar op den duur niet kwijt te raken.

 

Van je ervaringen moet je leren en we moeten zelf de dingen ervaren om ze te begrijpen. Maar ervaring is niet genoeg, je moet ook over die ervaring nadenken om te kunnen groeien. In dit weekend zal pater Thomas samen met een groep jongeren op zoek gaan naar wat werkelijke liefde is en hoe je in de liefde kunt groeien. Een moment om stil te staan en na te denken, orde te scheppen in eigen ervaringen, van anderen te leren en op zoek te gaan naar waar ons hart naar uitziet: ware liefde.

Dit weekend kun je alleen volgen, gewoon voor jezelf, maar je kunt ook samen met je vriend/vriendin/verloofde komen. Het weekend begint vrijdagavond begint met The Big Issue: Debat, discussie en borrel waar je ook los van het weekend naar toe kunt komen. Meer info daarover vind je hier.

Spreker: p. Thomas
Doelgroep: 18-35 jaar

Wanneer: 22-24 maart 2013
Locatie: Willibrordushuis, Oude Molstraat 35, Den Haag
Kosten:  € 85,- (studenten: € 45,-) 

Inschrijvingen: klik hier

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Vormingsweekend: Liefde moet je leren...
Broeders van Sint JanDe Broeders van Sint Jan hebben hun leven aan God gewijd, ten dienste van God en hun naasten. Zij willen leven volgens het Evangelie van Jezus Christus en zich door hun gebed en hun activiteiten inzetten voor jong en oud.

Steun ons!

Uw steun

Ook uw steun hebben
wij hard nodig!

Login Sint Jan